Professor Goossenslaan 1, 5022 DM, Tilburg

PrettyByte

Challenge Based Learning

PrettyByte helpt mensen hun verhalen te vertellen door middel van film en games. Hierbij is het het belangrijk om de authentieke persoon een podium te geven.

We leven tegenwoordig in een wereld waar we elke dag overdonderd worden door prikkels, zoals oneindige groeps whatsapps, heftige (fake) nieuwsberichten en sociale media. Hierdoor is het soms moeilijk om de aandacht te krijgen voor jouw boodschap. Ondertussen is de techniek rondom nieuwe media steeds toegankelijker geworden, maar wordt dit nog niet optimaal gebruikt. Het doel van PrettyByte is om mensen te leren hoe ze kunnen profiteren van deze technieken en technologieën om hun eigen boodschap vleugels te geven.

Dit doen we door storytelling en communicatietechnieken te combineren met nieuwe prikkelende media, zodat ook het kleine verhaal een groot podium kan krijgen.

Jaguar game

Van Jaguar hebben we dit jaar de uitdaging gekregen om via een augmented reality game een doelgroep te enthousiasmeren voor een event. De uitdaging was om 50 influencers of BN’ers uit te nodigen voor een event van Jaguar en Armin van Buuren. Middels een game rondom een fictief karakter die de influencers cryptische brieven verstuurde is het ons gelukt om deze influencers naar het feest te lokken zonder dat ze wisten waar ze voor in waren. Een groot succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *