Professor Goossenslaan 1, 5022 DM, Tilburg

Way Of Life

Challenge Based Learning

Way Of Life Events is opgericht door Glenn Maessen in november 2018. Deze organisatie is ontstaan vanuit het Spaanse hardstyle concept; Way Of Life Barcelona. Door middel van kennisdeling en samenwerking hebben wij onze krachten gebundeld.

Als organisatie richten wij ons dan ook voornamelijk op de hardere stijlen binnen de dance – muziek, maar willen wij graag in de toekomst binnen meerdere muziek stromingen feesten organiseren.

Dankzij de samenwerking met Way Of Life Barcelona hebben wij de mogelijkheid om (semi) bekende dj’s uit Barcelona een podium te bieden in Nederland. Hierdoor krijgen zij en het concept Way Of Life meer bekendheid binnen Nederland.

De line-up worden aangevuld door bekende artiesten en lokale helden / talenten uit onze eigen regio, Limburg.

Als Way Of Life Events richten wij ons voornamelijk op de lokale jongeren uit Gemeente Beekdaelen. Met als doel  de jongeren uit deze drie oude Gemeentes met elkaar te verbinden en meer draagvlak te creëren voor de jeugd.


In het afgelopen half jaar hebben wij twee hardstyle evenementen georganiseerd, waarvan een met de carnaval genaamd; ’T Feest Gespuis en het andere event op 11 mei jongstleden.

Beide evenementen waren een groot succes. Ons volgende doel is het organiseren van een 1 daags buitenfestival in het voorjaar van 2020 in onze gemeente. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *